Printer Friendly Version DESETA KONFERENCIJA NOVINARA I MEDIJA DIJASPORE I SRBA U REGIONU @ 9 December 2020 06:47 PM

Obaveštavamo da će, 29. decembra 2020. godine,  Udruženje novinara Srbije (UNS) uz podršku Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu Ministarstva spoljnih poslova R. Srbije, organizovati Desetu medijsku konferenciju dijaspore i Srba u regionu, koja će, zbog epidemiološke situacije, biti održana preko ZOOM Aplikacije.


Tema Konferencije će biti rad medija, organizacija i rad udruženja Srba iz regiona i dijaspore tokom pandemije izazvane virusom Kovid-19, te da li je i na koji način pandemija uticala na kvalitet rada i ekonomsku održivost medijske delatnosti Srba u dijaspori i regionu. Takođe, tokom Konferencije će biti predstavljen UNS-ov sajt www.umrezavanje.rs sa idejom da predstavlja platformu za umrežavanje medija i organizacija Srba iz regiona i dijaspore sa matičnom državom.


Pozivamo medije i organizacije Srba u regionu i dijaspore da, do 17. decembra 2020. godine,  predlože predstavnike zainteresovane za učešće na ovoj Konferenciji. Prijave se mogu poslati na elektronsku adresu ana.petronijevic@uns.rs.